runforyrlife

En härlig dag på Lugnet

Kategori: Allmänt

Igår var det äntligen dags för världscuptävlingar igen uppe på Lugnet. Efter lite förvirring när de lagt om banan så hittade vi en bra plats att stå på. Fast jag saknade mördarbacken. Är en speciell känsla när man hör alla hejarop nedifrån som bara växer och växer när åkarna kommer närmare. Jaja, allt kan ju inte vara som det alltid varit.
 
Idag väntar det tävlingar i soffan framför tvn. Heja Kalla!
 
 
 
 

Tankar...

Kategori: Allmänt

Just nu går jag i 1000 tankar känns det som. Eller ja, en stor stressande tanke. I flera veckor har jag känt mig hängig och bara tränat sporadiskt. I torsdags var jag ute och löpte ett distanspass och i fredags efter lunch började det klia i näsan. Sen gick det fort och till kvällen var jag dunderförkyld. Bara legat i soffan i 4dagar nu och ska vara hemma även imorgon.
Så nu till det som stressar mig, Igår var det 2 månader kvar till Göteborgsvarvet och jag känner mig inte alls i form. Och som jag mår nu så känns de där 2,1 milen väldigt långt bort. Vet att jag hinner träna tills dess men risken är att jag går ut för hårt och allt bara blir pannkaka.
 
Har surfar runt idag och hittat diverse löpprogram. Hittade ett som var inriktat på att klara milen. De första två veckorna på det kändes som bra uppbyggnad för att sedan lägga in mer hårdkörning.
Samtidigt så ska jag inte har för stor press på mig själv. Jag anmälde mig till det här mest för att få ett mål att sikta mot. Så att jag skulle få mer motivation till träningen. Kanske får jag mersmak på det och springer fler gånger, kanske blir det pest och pina och ett test i envishet.
 
Så.. Nu fokuserar jag på nuet. Det som har varit har varit och det som kommer i framtiden kommer då. Jag är här just nu och nu ska jag se till att bli pigg och kry igen!
 
 
 

så var den här veckan igång!

Kategori: löpning

 
Jobbade sent idag och hemma väntade en STOR disk som jag lovat mig själv att ta tag i men... Istället bytte jag om och drog upp till gymmet för lite intervallöpning. Var hur mycket folk som helst men som tur va fanns ett löpband ledigt. Så skönt att dra igång veckan med lite löpning!