runforyrlife

typiskt

Kategori: Allmänt

Har känt mig tung och trött i kroppen länge och bara väntat på att bli sjuk. Men förkylningen kom ju aldrig så det va väl bara att köra på tänkte jag. Efter träningen i måndags har jag varit rasslig i halsen så istället för löpning har det bara blivit promenader. Återstår att se hur kroppen känns imorgon.
 
 
 
Så härligt ute nu. Kylig och klar luft och så vackra färger. Älskar verkligen hösten!

Pass 1

Kategori: löpning

Löpning 5km på 35min stod på dagens schema och det kändes oväntat bra i kroppen. Förväntade mig inte det efter dålig sömn och huvudvärk hela dagen.

Jag har aldrig varit någon löpare och alltid tröttnat efter knappt 15min men nu var huvudet mer med också. Kanske på grund av det nya träningsupplägget eller kanske för att jag börjar komma in i rytmen mer.

Efter löpningen blev det lite lätta benövningar för att stabilisera upp knän. På torsdag blir det intervaller!

nystart

Kategori: Allmänt

Efter en hel dag med slappande i soffan tog jag mig tillslut ut på en pw längst Runn och runt Tisken. Härlig höstluft och så skönt att få lufta tankarna. Bestämde mig för att starta ett nytt träningsupplägg och när jag kom hem hittade jag ett 10 veckorsprogram för tt bli bättre på milen. En bra start inför Göteborgsvarvet i maj.
 
Jag bestämde mig även för att starta en ny blogg som kommer att handla om min träning och mitt mål mot den bästa formen någonsin! Känns skönt med nystart, nu kör vi!