runforyrlife

Benslakt

Kategori: Allmänt

Efter jobbet åkte jag till Lugnet och gymmet, äntligen! Så skönt att vara tillbaka! Blev ett ben- och axelpass och jag körde två kettlebellsövningar. De är verkligen effektiva. När jag skulle ner till omklädningsrummet kom jag knappt ner för trapporna, så trött var jag i benen. Känns som att det kommer bli några stela dagar framöver.
 
Bästa träningsdagen är absolut fredag, känns så bra att ta helg efter ett hårt träningspass! Igår satt jag och en vän ett mål. 1 april ska vi vara i vår livs form! Go go go, det här ska gå!
 
 

wihoo!

Kategori: Allmänt

Efter en hel dags degande och bara kallt regn utanför så bytte jag om och åkte upp till gymmet. Kroppen kändes pigg så jag tänkte att lite lätt löpning varvat med gång inte kunde skada. Resultatet blev 30min/4km. 3min gång/2min löpning. Kroppen svarade bra och imorgon blir det vila igen! Gött att vara tillbaka på gymmet! =D

rensa

Kategori: Allmänt

Tanken var ju att denna blogg skulle bli en nystart. För skrivandet som jag kan sakna även fast det inte alltid kommer ut några ord. Dessutom för träningen, den som stod på tröskeln och väntade på nästa steg. Kände mig så peppad och så bara försvann peppen. Krasslig, trött och allmänt slut i kroppen. Ingen vilja i varken tanke eller kroppen.Den senaste veckan har jag knaprat migränmedicin för att klara arbetsveckan. Inget bra tecken, såpass bra känner jag min kropp. Men vad gör man när kroppen säger stopp men man måste gå till jobbet?
 
Hittills har hösten varit väldigt krävande. Många borta på jobbet och mycket dubbelarbete. Det tar på kroppen. Det märks inte först men tillslut säger den stopp.
Så nu är det dags att rensa. Rensa bort allt som inte behövs. Först bort med sockret igen. Det och min migrän är värsta vänner. Jobba mer med överlevnadsstrategier för att kunna koppla bort jobbet när arbetsdagen är slut. Meditation och mindfulness och så träningen. Den livsnödvändiga för både kroppen och psyket.
 
Start idag med en lång pw så får vi se vart det leder. Små steg..