runforyrlife

fredagsträning

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Har tänkt ett längre tag att jag skulle köpa ett jympakort på Friskis i Borlänge. Tycker deras pass är bbra och roliga. De har även ett HIT-pass som påminner mycket om vår försäsongsträning på fotbollen. Idioten och grejer. Precis som jag vill ha det. Sen jobbar jag ju i Borlänge så då kan jag passa på att träna efter jobbet eller dagar när jag har kvällsmöte och måste stanna kvar i stan.
Idag var jag och Maria på ett bas/styrka pass. Vart inte dödstrött men det känns bra att veta att man inte har sämst kondition eller styrka ;)
 
 

appar

Kategori: Allmänt

 
 
Igår ladda jag hem tre appar för hemmaträning. En för rumpa, en för ben och en för mage. Man kunde välja 5 min, 7,5min eller 10min program. Ska gör ett litet program här hemma idag. Får bli 15min totallt idag. Lär vila kroppen lite. Idag när jag gått en bit från bussen smällde det till i knät och jag kunde knappt gå. Hoppas att det bara är mina leder som känner av väderomslaget så det inte är en överansträngning i knäet. För sånt har jag då inte tid med!

klapp på axeln!

Kategori: Allmänt

Jihoo säger jag bara!
 
Efter två dagars pluggande så kände jag för att röra mig. Dividerade med mig själv om det skulle bli löpning, gymmet eller en långpromenad. Bestämde mig i alla fall för att ta en löprunda runt sjön och oj vad lätta ben det var idag. Har alltid haft svårt att motivera mig att fortsätta springa hela rundor. Vill gärna gå lite i mitten även fast jag inte behöver det. Idag hade jag dock lite jävlar anamma i kroppen. Sprang hela rundan runt sjön om än i ganska långsamt tempo. Kändes så himla bra att inte ge upp och det kändes som att motivationen hittat tillbaka in i mitt psyke. Väl hemma så gjorde jag ett hemma-styrke-program.
 
Nu är mungiporna uppåt igen!
 
 
 
 
 

med start idag..

Kategori: Allmänt

11-11-12
 
Rumpa: 100cm
Midja: 71cm/smalaste 88cm/bredaste
Höger lår: 60cm
Vänster lår: 58cm
Vikt: 60kg

Nästa mätning blir 31/12-12. Får se om det hänt något tills dess. Dagen efter startar jag Kick-start, så iår får det nog bli en lugn nyårsafton!

1 timme varje dag

Kategori: Allmänt

Efter lite efterforskning har jag bestämt mig för att satsa på Fitnessfighten eller Kick-start alternativet så jag inte behöver tävla. Under 30dagar får man ett personligt sammansatt tränings och matschema. Det där med matschema skulle jag verkligen behöva känner jag. Äter alltför dåligt nu och ingen koll på hur lite eller hur mycket jag får i mig varje dag. Tycker att deta koncept verkar vara bra och jag tror att det verkligen skulle fungera för mig.
 
Planen är att starta med detta nästa år i januari. December är för stressigt och inte så kul att köra matschema över jul.. Men fram tills dess kör jag en mini-utmaning. Att röra mig 1 timme varje dag om det så bara är en powerwalk. Startade idag med 7,7 km och 80min.

♪♪♪ jag får liksom ingen ordning...

Kategori: löpning

...på min träning. Jag förstår inte vart min motivation och stenhårda diciplin tagit vägen. Blir så trött på mig själv. Ska det verkligen vara så svårt att hålla i träningen när man kommit igång så bra? Tydligen eftersom det alltid blir såhär..
 
Idag tog jag mig iallafall ut och sprang. Känns skönt i kroppen och benen är lätta så på söndag får det bli träning igen. Bara sjukdom får stoppa mig då!